ACB

Retorn a l’escenari del crim

ACB. El Barça, sense Hanga ni Seraphin, visita el Wizink Center, on va guanyar fa un mes la copa, amb el Madrid amenaçant el lideratge i amb les mirades posades en la tripleta arbitral

Antonio Conde, Fernando Calatrava i Alberto Sánchez Sixto viuran avui el clàssic amb totes les mirades posades per veure si la pressió que ha exercit el Madrid després de perdre la copa a casa seva té conseqüències per als blaugrana en l’arbitratge. Hi ha molt en joc perquè si els blancs guanyen de més de 17 punts –86-69 al Palau– prendran el lideratge al Barça. Però en cas que hi hagi una hipotètica victòria dels de Pesic el lideratge pràcticament quedaria vist per a sentència perquè a deu jornades del final el Barça tindria dues victòries i el basket average. Més de mig lideratge es decideix avui i serà a l’escenari del crim.

El Barça, després de perdre a Munic, es vol refer tot i que encara no podrà comptar amb Seraphin, no recuperat de les molèsties físiques, ni tampoc Hanga –va anar a Hongria per la mort del seu avi però també té molèsties físiques–. Tots dos entraran en la convocatòria igual com ho farà el Madrid, que va reservar algunes peces clau en el partit contra el Baskonia d’Eurolliga, com Tavares, i va donar minuts a Pantzar, Kuzmic, Prepelic i Yusta pensant en el duel d’avui. El Wizink Center estarà ple de gom a gom en un partit en què Laso sap el que hi ha en joc. És el duel 198 de la història amb un balanç de 106 per als blancs i 92 per als blaugrana. Pesic subratlla alguna clau: “Hem de controlar la defensa perquè en transició són dels millors d’Europa.” Oriola destaca: “Ens coneixem tant que la clau serà la força mental.”

LES XIFRES

17
punts
és el ‘basket average’ que defensa el Barça del partit al Palau Blaugrana (86-69)
3-1
balanç
entre tots dos: en l’Eurolliga 77-70 al Palau i 92-65 al Wizink; en l’ACB 86-69 i en la copa 93-94
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)