FEB

L’últim tren, a Fontajau

LEB Plata. El Girona intentarà ressuscitar aquesta tarda contra el Navarra amb l’objectiu de no allunyar-se definitivament de l’ascens

El Bàsquet Girona va començar la fase d’ascens a la LEB Or amb una derrota a Navarra (73-70). Allò va ser el punt d’inici d’un malson que es va anar allargant fins que Quim Costa va deixar l’equip després de la derrota a Zamora (87-68). Àlex Formento es va estrenar fa una setmana també amb una desfeta a casa contra el Juaristi (69-86).

Ara bé, malgrat tot, l’equip encara aspira a accedir a les places del play-off d’ascens –del 2n al 5è)–. Això obliga imperiosament a guanyar avui precisament el Navarra a Fontajau (19 h) i recupera-li la diferència de punts, un fet que podria situar els gironins a una victòria de l’objectiu de la temporada.

L’equip afronta el decisiu duel sense baixes i ho fa contra un rival sòlid en què destaca sobretot la presència sota les anelles de l’exjugador internacional del Real Madrid i el Joventut Eduardo Hernández-Sonseca (2m12, 35 anys), molt determinant sota les anelles. És un equip sense americans i, per tant, el protagonisme recau en jugadors amb experiència en la categoria, com ara l’aler format a l’Estudiantes Iñaki Narros (1m94, 37 anys), l’escorta aragonès Javier Marín (1m94, 25 anys) i els pivots Yago Estévez (2m03, 27 anys) i Adrián García (2m00, 34 anys).

LA XIFRA

5
derrotes.
Són les que ha sumat el Bàsquet Girona en sis partits en la fase d’ascens.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)