FCBQ

La Bisbal s’endú un derbi que el CEB Girona tenia a tocar

Copa Cat. El pobre bagatge de dos punts en el darrer quart condemna els gironins

LA BISBAL 66 CEB GIRONA 63

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET:Castillo (4), Dídac Poch, Òdena (23), Axel Poch (6), Hopewell (19) -cinc inicial- Soler (2), Mateu (6), Frau (2) i Barrasa (4). 21/47 de 2, 5/24 triples (5 Òdena) i 9/15 tirs lliures.CEB GIRONA:Tort (2), Pantrigo (10), Espinosa Jr. (15), Carpintero (5), Espinosa (6) -cinc inicial- Rigat (5), Valera (8), Revilla (7), Agustí (5), Pujol i Paulí. 14/31 de 2, 10/31 triples (4 Espinosa Jr.) i 5/8 tirs lliures.PARCIALS:25-18, 11-24, 17-19, 13-2.ÀRBITRES:Armando Osorio Sánchez i Antonio Canle Seoane.COMENTARI:La Bisbal va saltar a la pista molt més concentrat que el CEB Girona, en un gran primer quart en què van demostrar tenir armes per guanyar el derbi al conjunt d’Albert Morejón. Però els homes de Joan Ferrer es van desinflar i, amb gran efectivitat des de fora, els visitants es van avançar i van aconseguir un avantatge de deu punts que semblava insalvable per les sensacions d’un i altre equip. Això sí, els baixempordanesos van fer valer la seva fe i van cuinar una remuntada a foc lent, defensant en zona i collant el rival en el rebot. Dos meravellosos triples de Joan Òdena van posar la Bisbal al davant, i el CEB Girona va veure com se li escapava un partit que havia tingut controlat. La intensitat defensiva dels locals va provocar molt poca efectivitat visitant en el darrer quart, quan van fallar el triple que hauria significat la pròrroga.