FEB

El Girona també cau contra el Navarra (81-90)

Bàsquet. LEB Plata. El “play-off” s’allunya en un partit en què Jordi Trias acaba expulsat amb una doble tècnica

El Bàsquet Girona continua sense trobar el camí de la victòria i avui ha començat a dir adéu a les possibilitats de jugar el play-off d’ascens amb una derrota a Fontajau contra el Navarra (81-90), un rival que directa que s’escapa a dues victòries més l’average. L’equip que ara dirigeix Àlex Formento ha anat sempre a remolc i tot i que en l’últim quart ha capgirat el resultat amb una ratxa de set punts seguits de Bolton (71-70) ha acabat claudicant en un final en què la impotència s’ha apoderat dels gironins. Jordi Trias ha estat expulsat amb una doble tècnica i els visitants han aprofitat els tirs lliures per acabar sentenciat el partit. Cizmic, malalt, no ha jugat i Berry, amb 22 punts, ha estat el jugador més efectiu en atac. Pels navarresos Jiménez, pel control del joc i els punts (22), ha estat el jugador més determinant.