ACB

Laprovittola serà el pregoner de les Festes de Maig de Badalona

Bàsquet. El base argentí s’ha convertit en tota una figura mediàtica des de la seva arribada al Joventut fa 15 mesos

El base argentí del Divina Seguros Joventut Nico Laprovittola serà el pregoner de les Festes de Maig de Badalona divendres que ve 3 de maig, segons ha informat aquest dimarts l’ajuntament de la ciutat.

L’esportista argentí substituirà al presentador de televisió Jorge Javier Vázquez, que per motius de salut no podrà estar al balcó de l’ajuntament a la Plaça de Vila per pronunciar el pregó de les festes més populars de la ciutat catalana tal com estava previst.

El consistori badaloní ha volgut reconèixer “els indubtables mèrits esportius” del jugador així com posar en relleu “el valor del compromís, l’esforç, el lideratge i la connexió aconseguida amb el club i la ciutat”, segons diu el comunicat de l’ajuntament.

Malgrat que Laprovittola només porta 15 mesos jugant a Badalona, el consistori de la ciutat considera que la imatge “positiva” del jugador s’associa “indefectiblement” amb la ciutat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)