NBA

El ‘play-off’ més català de la història

NBA. Per primer cop hi haurà quatre catalans lluitant per aconseguir l’anell de campió, que només té Pau Gasol

La lliga regular de l’NBA es va acabar i ha servit per confirmar que per primera vegada en tota la història hi haurà quatre catalans lluitant per l’anell de campió. Quedava només decidir els emparellaments –al millor de set partits–, que es van decidir amb la classificació dels Pistons, que van obtenir l’últim bitllet i van deixar fora els Hornets després de superar els Knicks al Madison Square Garden (89-115) i que la franquícia de Michael Jordan punxés a l’Spectrum Center de Charlotte contra els Magic (114-122). Després d’una maratoniana lliga regular, comença l’hora de la veritat amb l’espectacle dels play-off.

Pau i Marc Gasol, Ricky Rubio i Jordi Fernández ja saben el camí que tindran per intentar assolir el somni de l’anell de campió que, fins ara, només ha aconseguit en Pau en la seva etapa als Lakers (2009 i 2010). Aquest any torna a tenir la possibilitat de ser campió i d’aixecar el trofeu. Els Bucks de Pau Gasol, que han acabat líders de la Conferència Est amb un balanç de 60 victòries i 22 derrotes, s’enfrontaran als Pistons. En cas de passar fase, jugarien contra el guanyador del Celtics-Pacers. En la mateixa part del quadre hi ha els Raptors del Marc Gasol –segons de la conferència amb un balanç de 58-24– compartint posició amb l’ex-Manresa i ex-Hospitalet Serge Ibaka, que s’enfrontaran als Magic. En cas de superar l’eliminatòria jugarien contra el guanyador de la sèrie entre els Sixers i els Nets. En l’altra part del quadre, el de la Conferència Oest, els Jazz de Ricky Rubio tornen al play-off –el del Masnou no va acabar el curs passat, lesionat– i s’enfrontaran als Rockets de Harden, que han caigut fins al quart lloc. En cas de superar la fase, jugarien contra el guanyador dels Blazers-Thunder.

També serà al play-off el tècnic badaloní Jordi Fernández, ajudant en els Nuggets, que s’enfrontaran als Spurs. Qui superi aquesta fase jugarà contra el guanyador del duel entre el vigent campió, els Warriors, i els Clippers.

LLIGA REGULAR NBA

1.230
partits
s’han jugat amb fracàs de LeBron i Doncic fent 21,2 punts, 7,8 rebots i 6 assistències de mitjana.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)