NBA

Els Màgic avisen a Toronto i els Warriors no fallen

ACB. Marc Gasol (13 punts i 6 rebots) no pot evitar el 0-1 dels Raptors; Curry (38) comença fort

Els Raptors continuen arrossegant una temporada més la seva negra estadística que subratlla que han perdut en 14 dels 16 primers partits que han disputat en el play-off. Aquesta matinada no ha estat diferent i els Màgic s’han apuntat el primer assalt al Scotiabank Arena (101-104) gràcies a un triple de DJ Augustin a 3,4 segons pel final. Marc Gasol ha acabat amb 13 punts, 6 rebots i 4 assistències mentre els millors dels Raptors han estat Kawhi Leonard (25) i Pascal Siakam (24). Però els Màgic han estat un equip en majúscules on fins a set jugadors han arribat o superat els 10 punts anotats. Al primer temps DJ Augustin ha anotat 19 dels seus 25 punts. El segon partit de la sèrie tornarà a ser a Toronto.

Els campions Warriors han començat sense problemes contra els Clippers (121-104) en una nova exhibició de Stephen Curry que s’ha enfilat fins els 38 punts, ha atrapat 15 rebots i ha repartit set assistències. Kevin Durant l’ha secundat amb 23 punts. Pels Clippers el tàndem Montrezl Harrell (26) i Lou Williams (25) ha estat insuficient. Les altres sorpreses de la primera jornada del play-off han estat a Philadelphia i a Denver. Els Sixers han perdut contra els Nets (102-111) amb un intractable D’Angelo Russell (26). L’exblaugrana Rodions Kurucs ha jugat 12 minuts sense anotar. Pels Sixers ha pogut jugar Joel Embiid (22+15) tot i les molèsties físiques que el feia ser dubte. El millor ha estat Jimmy Butler (36). Finalment els Spurs han assaltat Denver (96-101). Els de Popovich, que són al play-off per 22a temporada seguida, han tingut cinc jugadors amb 14 punts o més anotats. Pels Nuggets Gary Harris ha estat el màxim anotador (20) mentre Nikola Jokic ha fet un triple doble insuficient (10+14+14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)