Eurolliga

El Dynamo de Mondelo sucumbeix clarament en la final de l’Eurolliga

Bàsquet. L’equip de les també catalanes Anna Cruz i Marta Xargay sempre ha anat a remolc de l’Iekaterinburg (91-67)

El Dynamo Kursk, dirigit pel català Lucas Mondelo i amb Anna Cruz i Marta Xargay a les seves files, ha perdut de manera contundent en la final de l’Eurolliga contra el també conjunt rus de l’Iekaterinburbg (91-67). Excepte un parcial inicial de 4-8, l’Iekaterinburg ha marcat diferències des del primer quart (21-17) i ja ha arribat a l’equador amb una renda de 16 punts (48-32). Per acabar-ho d’adobar, el Dinamo ha perdut al seu principal referent, Breanna Stewart, en els últims instants del segon quart, quan s’ha lesionat el turmell dret en una mala caiguda.

Després de la represa, el panorama no ha canviat i les pèrdues de pilota i la precipitació del Dynamo han propiciat cistelles fàcils del rival, que ha arribat a tenir fins a 30 punts d’avantatge (86-56). En la línia de tot l’equip ni Anna Cruz (5 punts en 28 minuts) ni Marta Xargay (3 punts 13 minuts) han tingut el seu millor dia. A l’Iekaterinburg hi juga la mallorquina Alba Torrens, que ha contribuït en la victòria del seu equip amb 11 punts i 6 rebots.