NBA

Els Raptors i els Nuggets igualen les sèries

NBA.Els de Toronto tomben els Màgic, els de Denver supera els Spurs i els Blazers situen el 2-0

Els Raptors de Marc Gasol (9 punts, 3 rebots i 5 assistències) han igualat la sèrie (1-1) contra els Màgic (111-82) que aquesta vegada no han estat encerats en atac. Únicament Aaron Gordon ha estat a l’alçada (20 punts). La resta, a excepció de Ross (15), no ha superat els 10 punts. En canvi pels canadencs Kawhi Leonard ha fet de líder enfilant-se fins els 37 punts, ben secundat per Lowry (22) i Siakam (19+10). Ibaka ha acabat amb 13 punts i 8 rebots. Marc Gasol no ha fet números estadístics però sí una gran feina defensiva.

També han empatat la sèrie els Nuggets contra els Spurs (1-1) que han tingut en Jamal Murray la seva gran estrella en anotar 21 punts dels seus 24 només en el darrer quart liderant la remuntada dels Nuggets (114-105). Els de Popovich han desaprofitat 19 punts de renda. Finalment els Blazers no fallen i situen el 2-0 a l’eliminatòria contra els Thunder (114-94). En un Moda Center ple a vessar els 33 punts de CJ McCollum i els 29 de Damian Lillard han portat als de Portland a un nou triomf contra uns Thunder (5/28 triples) on el màxim anotador ha estat Paul George (27 punts) i on Westbrook s’ha quedat a les portes d’un altre triple doble (14 punts, 9 rebots i 11 assistències).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)