ACB

El Baxi Manresa recupera Fisher pel partit contra l’Herbalife

Bàsquet. L’equip de Joan Peñarroya intentarà trencar demà la ratxa de tres derrotes seguides a domicili contra un rival crescut des de l’arribada de Pedro Martínez

El Baxi Manresa buscarà aquest dissabte (20h30), contra l’Herbalife Gran Canària, tornar a guanyar fora de casa, després de caure derrotat en els seus tres últims desplaçaments. L’equip català presenta un excel·lent balanç com a visitant de 7 victòries i 6 derrotes, però tres d’elles s’han produït de forma consecutiva. Això sí, en les pistes d’equips grans com l’Unicaja, el Reial Madrid i Barça Lassa.

Per visitar la pista canària, el Manresa recupera Fisher, que es va perdre el partit contra el Delteco en el Nou Congost. Joan Peñarroya, per tant, podria comptar aquesta vegada amb la plantilla al complet.

Els manresans s’han consolidat a la zona de play-off amb 15 partits guanyats i l’objectiu de mantenir “aquesta posició de privilegi”, com explica el seu entrenador. “Encara que sabem que hem de lluitar i patir molt per mantenir-la”, ha precisat Peñarroya, qui ha apel·lat a la humilitat per guanyar demà. “Jugarem contra un rival que està lluny de les posicions que estem nosaltres, però que per plantilla és evident que és millor equip que el nostre”, ha afirmat.

El preparador català ha explicat que els canaris han tingut “un any complicat” en el que han passat per diverses situacions: “És un equip amb la necessitat de guanyar perquè, tot i que penso que no patiran per mantenir la categoria, és una posició en la que no es troben a gust”.

Peñarroya també ha destacat la millora que el Gran Canària ha viscut amb el retorn a la banqueta de Pedro Martínez i ha remarcat l’aportació que representa l’arribada de Jacob Wiley, “que té una energia molt important i juga molt bé corrent el camp per ser un home gran”.

A més, l’entrenador del Baxi Manresa ha recordat l’amplitud de la plantilla canària: “Tenen tres bases de primer nivell, amb més protagonisme per a Hannah. Un Eriksson que, des de l’arribada de Pedro, en 20 minuts està fent la mitjana 19 punts, ficant quatre triples. Strawberry, Paulí, Rabasseda... ja coneixem el Vene, de quan va estar aquí i que l’última vegada que vam jugar contra ell, a Fuenlabrada, ens va fer molt de mal i ara està jugant una altra vegada de quatre. Balvin està a un gran nivell i Tillie que segurament està en el seu millor moment de la temporada”.

El partit, en el que Peñarroya celebrarà el seu 50 aniversari, es retrobaran tres jugadors del Gran Canària (Oliver, Eriksson i Vene) amb el seu exequip. També a l’entrenador Pedro Martínez, que va entrenar en diverses etapes al Manresa, en una d’elles amb el propi Peñarroya com a jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)