ACB

El Baxi Manresa assalta la pista del Gran Canària (76-84)

Bàsquet. Els triples de Zubzic, Tomàs i Toolson impulsen els de Joan Peñarroya al sisè lloc de la lliga

El Baxi Manresa es col·loca sisè a l’ACB després de superar en un partit brillant l’Herbalife Gran Canària (76-84). Els manresans han arribat a perdre de deu en el segon quart (33-23) però s’han refet amb suficiència tot i que Fisher ha recaigut i no ha pogut jugar en tota la segona part. Els triples de Zubzic (4 de 8), Pere Tomàs (3 de 6) i Toolson (2-4) han estat letals –sobretot en un memorable tercer quart (20-31) contra un rival que ha tingut una nit nefasta en el tir exterior (4 de 24). Però no només del joc exterior han viscut els de Joan Peñarroya. En els primers minuts, molt igualats, ha estat decisiu Lalanne i posteriorment Sakho (12 punts i 11 rebots) s’ha fet valer tot i l’empenta i la força de Wiley, el millor jugador de l’equip de Pedro Martínez.