ACB

Un equip sense aturador

ACB. El Baxi Manresa es col·loca sisè en la taula després d’un festival de triples i de joc col·lectiu a la pista d’un Herbalife sense respostes

El Baxi Manresa es col·loca sisè en l’ACB després de superar en un partit brillant l’Herbalife Gran Canària (76-84), un equip que havia millorat molt amb l’arribada de Pedro Martínez. Res no sembla aturar, però, aquest equip. Ni tan sols una recaiguda de Corey Fisher en la segona part va evitar una victòria en què els catalans, en alguns moments, van passar per sobre dels canaris, sobretot en el tercer quart.

L’inici va ser molt igualat. Lalanne, primer, i Sakho, després, no es van deixar intimidar per la força de Wiley i, de fet, el van superar en defensa. L’entrada de Balvin va igualar el joc físic dels pivots de Peñarroya (19-21). En el segon quart, els canaris, tot i estar negats en el llançaments triples, van agafar confiança jugant al contraatac i, després d’una brillant acció de Paulí, van aconseguir la seva màxima diferència (38-28). Va aparèixer, però, Fisher per refredar el pavelló. Forçant faltes en diferents jugades i trobant punts de qualsevol lloc, va mantenir els seus dins el partit (39-37). Pràcticament no va jugar més. Però l’equip no el va trobar a faltar. En el tercer quart, amb un Lundberg sensacional, els tiradors del Baxi –Tomàs, Toolson i Zubzic–van massacrar l’anella local (20-31). Els canaris, en canvi, (0-11 de tres) vivien un calvari. El darrer quart, els de casa van reaccionar però mai no van intimidar el Manresa, que cada vegada va trobar la millor solució per frenar la rauxa dels rivals.