ACB

Cada dia no és festa

ACB. La Penya va jugar amb foc anant a remolc tot el partit i va temptar la sort amb un triple final de Laprovittola, com fa una setmana, però ahir no va entrar

Fa dues setmanes ningú esperava la derrota contra el Breogán però la patinada va ser dura perquè va ser al Palau i sobretot per les sensacions de l’equip. Fa una setmana contra el Burgos tampoc es va jugar al nivell que s’ha vist aquest curs al Joventut però va aparèixer Laprovittola per fer la cistella miraculosa. Però cada dia no és festa i ahir, a la pista del cuer, la Penya es va tornar a jugar la sort a un triple final de l’argentí per forçar la pròrroga que aquest cop no va entrar. Quarta derrota en cinc partits que obliga a una reacció immediata de la Penya si vol assolir el repte del play-off.

Els verd-i-negres van fer una sortida nefasta i, tot i portar avantatge inicialment (7-13), ràpidament van veure com li entraven dubtes perquè quan Laprovittola va cometre la segona falta i va anar a la banqueta els verd-i-negres es van ensorrar. Després d’un 23-25 va encaixar un 12-0 (35-35) i en el descans la defensa havia estat inexistent (49-40). S’esperava una reacció però aquesta no arribava perquè els bascos tenien una oportunitat històrica de tombar la Penya. El base barceloní del Guipúscoa Dani Pérez va començar a fer el que va voler dirigint, anotant i assistint. A ell, se li van anar sumant diferents jugadors, tot al contrari de la Penya, que no va trobar ningú que secundés Laprovittola i Todorovic, que van estar massa sols. Només 10 punts de la segona unitat i 0 punts de contracop dels de Carles Duran. Tot i això els verd-i-negres, gràcies a les genialitats de l’argentí, es van posar a un sol punt (80-79). Semblava que la pressió podria dominar el Guipúscoa però la Penya va errar fins a tres triples per posar-se a davant i en un final a cara i creu els guipuscoans van estar més sòlids, més encertats, mentre que la Penya es va jugar quan quedaven 4,4 segons un triple salvador de Laprovittola que, aquest cop, no va entrar.

ELS VESTIDORS

Estic preocupat perquè no reconec el meu equip i el seu entrenador tampoc, hem de reaccionar a Tenerife dimecres
No podem sortir a la pista com ho hem fet i esperar a posar-nos-hi quan les coses no ens surten, no tenim el nivell per fer-ho
Carles Duran
21
de valoració
tenia Dani Pérez en el descans amb 17 punts fent un recital i generant dubtes a Nico

Valdeolmillos: “La Penya és previsible”

El tècnic del Guipúscoa va sorprendre en la roda de premsa quan se li va preguntar sobre les claus del partit. Sergio Valdeolmillos va assegurar: “La Penya és un equip previsible que juga amb la tècnica de Laprovittola i Todorovic i en moments decisius per McFadden i Harangody i ja ho sabíem.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)