FEB

La directora del cor

La barcelonina torna a brillar en el ‘play-off’. “La gent s’ho ha passat bé”, diu sobre el 69-48

“Estaria bé sortir d’allà amb un 2-0”

“El Cadí ha arribat en un bon moment al final de temporada. Nosaltres també, però no serà fàcil”

Les més de tres mil persones que eren a Fontajau, en el primer partit de la semifinal amb el Cadí (69-48), van cantar al ritme d’“oh!” en més d’una ocasió. I de dues, com en l’acció que completava Reisingerova (35-24) assistida per Laia Palau (7), que havia recuperat la pilota a sota el seu cèrcol i havia creuat la pista en eslàlom, sortint i entrant de la línia de banda, en ple driblatge. “Era un primer partit de la semifinal de play-off i crec que l’hem guanyat amb contundència”, va dir la directora del cor, molt ovacionada a 1:43 del final quan Èric Surís, amb el canvi, va voler que el públic la pogués correspondre. “La gent s’ho ha passat bé, fi de la història”, sentenciava, sobre el partit amb el qual l’Spar Citylift havia posat l’1-0 en la sèrie. “Això no vol dir res perquè n’hem de guanyar dos, hem d’anar allà i és una pista complicada”, havia dit abans.

L’esquerrana sembla que ha recuperat l’aire que tant a ella com a l’Uni els va mancar, aquest hivern, sobretot al mes de març des de la copa fins a l’eliminació de l’Eurocopa. 12 de valoració, amb 3 punts contra el Cadí, són una mostra del seu estil de joc, total (7 rebots, 6 en defensa). “Per a l’equip i per a la nostra ànima sempre és bo. Estem fent unes bones sèries i afrontem el que queda de semifinal sabent que això encara no s’ha acabat: hem guanyat de més de 20 però allà serà una altra història, segur.”

Set dies abans, a Vitòria, va acabar amb 21 (11 punts, 6 rebots i 4 assistències) i un domini de la situació que recorda l’actuació sense la qual no s’explica el triomf de la tardor contra l’Avenida a Fontajau (79-53, amb 4 punts, 3 rebots, 8 assistències i 18 de valoració). En cap d’aquests tres partits Palau va tirar de tres.

L’espina

El 86-81 del novembre a la Seu va humanitzar l’Spar Citylift amb la seva primera derrota en la lliga (7 punts, 4 rebots, 8 assistències i 9 de valoració de Palau). “Jo no oblido mai aquestes coses. Però hi hem jugat molts partits i alguns d’importants com la copa, i l’espina aquesta segurament ens l’hem tret”, deia abans-d’ahir després del cinquè triomf en sis partits contra el Cadí aquest curs. I hi afegia: “Aquell partit va significar un canvi en l’equip, i millor: si ens va fer reaccionar, fantàstic.” “Serà una pel·lícula diferent: elles han arribat en un bon moment al final de temporada. I nosaltres també: estaria bé sortir d’allà amb un 2-0, ens dona descans i a algunes ens va molt bé. Però no serà fàcil, estan motivades i és un equip perillós”, advertia

Complicada
Laia Palau recorda que a la Seu d’Urgell, una pista “complicada”, hi ha guanyat molt poca gent aquest curs. De fet, només l’Avenida (53-82 el 21 d’octubre) ha fet el que desitja fer l’Uni demà passat. Al Palau hi han perdut l’Spar Citylift i altres candidats al tercer lloc que va ocupar el Sedis: 82-62 el Gernika (quart), 72-63 el València (cinquè) o 77-57 el Guipúscoa (sisè i rival als quarts: 84-73 i 80-78 dimecres passat, en la pròrroga).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)