ACB

La Penya no atura la mala ratxa (79-72)

ACB. Els verd-i-negres han perdut 19 rebots defensius i han perdut 22 pilotes

La Penya ha encadenat la cinquena derrota als últims sis partits a la pista de l’Iberostar Tenerife i es complica molt el seu camí cap al play-off (79-72).

El Divina Joventut ha començat manant gràcies al domini de Marko Todorovic tan en rebot (4) com en punts (6) acabant amb 13 de valoració i anul·lant el seu rival Iverson que ha marxat a la banqueta amb -3. La Penya ha agafat un màxim avantatge de set punts (11-18). Morgan ha disposat d’un triple per agafar la màxima de 10 punts però ha fallat. I llavors ha canviat tot. Ha aparegut en escena Gillet per fer dos triples seguits i liderar un parcial que ha servit per posar els canaris per davant (22-21). Les moltes pèrdues de pilota i el discret partit de Laprovittola (2 punts i 5 pèrdues) ha castigat als verd-i-negres. A més, el seu rivalen la posició de base Rodrigo San Miguel, com va passar a la pista del Guipúscoa amb Dani Pérez (36 de valoració) ha fet un recital amb 13 punts. Els de Txus Vidorreta han agafat sis punts de renda (39-33).

Al tercer quart el Tenerife ha augmentat el nivell d’intensitat defensiva i ha tret del partit a la Penya (59-48). Al darrer quart però ha aparegut McFadden que ha anotat dos triples seguits per liderar un parcial que ha fet que els de Carles Duran s’hagin posat per davant (59-60) per entrar en un final d’infart. I en aquest temps Brussino ha anotat dos triples seguits i un altre de San Miguel que han liderat un 11-1 que ha sentenciat (74-65).