ACB

Final fatídic

ACB. La Penya remunta 11 punts (60-61), però encaixa un 11-1 final; és la cinquena derrota en els últims sis partits

La Penya no aixeca el cap. Els verd-i-negres van encadenar la cinquena derrota en els últims sis partits i d’aquesta manera no aturen la ratxa. Els de Carles Duran van fer el més difícil, que va ser aixecar 11 punts de desavantatge (59-48) al final del tercer quart (60-61). Però en un final d’infart la Penya no va estar clarivident i va punxar.

Els verd-i-negres van començar dominant gràcies a un gran Todorovic (13 de valoració), que va anul·lar Iverson (-3). La Penya va agafar avantatge (11-18), però els canaris van entrar al matx amb un Gillet encertat en el triple, que va fer que l’Iberostar s’envalentís. Els de Vidorreta van agafar avantatge (39-33), i la intensitat defensiva va permetre als canaris atrapar fins a 19 rebots ofensius, que, combinats amb les 22 pèrdues de la Penya, van donar males sensacions (59-48). Els de Duran van reaccionar amb McFadden, encertat en el triple (60-61), però se’ls va acabar l’energia i el Tenerife va clavar tres triples seguits per liderar un parcial d’11-1, que va sentenciar el matx. Diumenge, el Barça a l’Olímpic.

LES DADES

22
pèrdues
va tenir el Divina Joventut en el partit d’ahir. Ja és el pitjor equip de l’ACB amb una mitjana de 14,57
19
rebots ofensius
va atrapar l’Iberostar, més que no pas en defensa (14)
12,4
punts
tenia de mitjana McFadden amb la samarreta de l’Iberostar. Ahir en va fer 12

ELS VESTIDORS

Si donem segones, terceres i quartes opcions en atac és molt difícil poder guanyar
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)