FEB

El Girona posa a prova la seva millora

Bàsquet. L’equip d’Àlex Formento vol repetir a Santander (18.30 h) les bones prestacions de la segona part contra el Zornotza

El Bàsquet Girona juga aquesta tarda a la pista de l’Estela Cantabria a Santander (18.30 h) en l’antepenúltima jornada de la fase d’ascens de la LEB Plata amb l’objectiu de refermar les bones sensacions que va oferir diumenge en la remuntada en el darrer quart contra el Zornotza a Fontajau (67-65).

L’Estela és un dels equips més discrets de la fase d’ascens i des de la seva vista en la primera volta a Fontajau –va perdre 67-63–ha perdut cinc dels sis partits que ha jugat i ha acabat fora de la cursa per jugar el play-off. L’equip de Santander viu sobretot de la força de la parella interior que formen Andre Norris i Placide Nakidim, dos jugadors irregulars i joves però molt físics en el rebot i amb capacitat anotadora. Un dels problemes que s’ha trobat l’equip d’Àlex Formento en aquesta fase d’ascens ha estat precisament aquest, aturar els jugadors més físics de la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)