NBA

Marc Gasol anul·la Embiid (108-95)

NBA. Els Raptors situen l’1-0 a la semifinal amb un Leonard de rècord (45 punts)

Els Raptors de Marc Gasol han sumat la primera victòria a la semifinal de la Conferència Est en superar els Sixers en el primer assalt de la sèrie al millor de set partits (108-95). L’estrella del matx ha estat Kawhi Leonard que ha establert el seu rècord d’anotació en un play-off amb 45 punts. També ha atrapat 11 rebots. Al seu costat ha brillat Pascal Siakam. Marc Gasol (8 punts) i Serge Ibaka (7) han fet sobretot tasques defensives per frenar un Joel Embiid que s’ha quedat en només 16 punts.

D’altra banda, els Nuggets han estat l’últim equip a classificar-se per a les semifinals en eliminar els Spurs en el setè i definitiu partit (4-3) de la ronda prèvia (90-86). El gran heroi ha estat el pivot serbi Nikola Jokic amb un triple doble (21 punts, 15 rebots i 10 assistències). L’ha secundat Jamal Murray (23). Pels Spurs de Gregg Popovich quatre jugadors van superar els 15 punts anotats: Rudy Gay (21 punts), DeMar DeRozan (19), Bryn Forbes (19) i LaMarcus Aldridge (16). Els Spurs van estar a punt de remuntar 17 punts. Ara els Nuggets disputaran la semifinal contra els Blazers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)