ACB

Booker (40 punts) i els àrbitres enfonsen el Manresa (86-96)

ACB. El base nord-americà del Múrcia ha fet una exhibició absoluta amb 9/18 triples

El Baxi Manresa, en el debut de Sergi Garcia com a base, ha perdut contra l’UCAM Múrcia (86-96) que ha trobat en Askia Booker la gran bèstia negra manresana (40 punts amb 9 triples). L’actuació arbitral ha estat una vergonya i han expulsat a 37 segons pel final a Joan Peñarroya. Els manresans però es mantenen en zona de play-off.

El matx ha començat amb un UCAM Múrcia llançat sobretot gràcies a un Askia Booker imparable. El nord-americà ha començat el matx amb una sèrie històrica de 7/13 triples al primer temps i això ha donat avantatge els murcians obligant al Baxi Manresa a anar a remolc. Al descans 46-51.

Al tercer quart però ha aparegut l’esperit del Nou Congost i el Baxi Manresa s’ha posat per davant (60-59). A partir de llavors, enmig d’un arbitratge lamentable de Carlos Peruga, Sergio Manuel i ’Jacobo Rial, es va entrar en una fase de màxima igualtat on els manresans van topar amb dos jugadors en estat de gràcia: Booker i Doyle. Els de Joan Peñarroya, tot i estar sempre dins el partit, han acabat sucumbint a un Askia Booker imparable. Els nervis han passat factura al final a Joan Peñarroya que ha estat expulsat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)