ACB

La Penya supera el Barça 12 anys després (89-77)

ACB. Els verd-i-negres han dominat des del salt inicial i ha arribat a guanyar de 19 punts (66-47)

La Penya ha tallat la mala ratxa de derrotes -cinc en els últims sis partits- i ha tornat a guanyar el Barça al Palau Olímpic on no ho feia des del 2007 (89-77). Els blaugrana han notat al segon temps el desgast físic dels quarts de l’Eurolliga i no ha tingut capacitat de reacció contra un gran Joventut.

Al primer temps la Penya ha començat dominant gràcies sobretot a l’encert exterior (5/7 triples) i a la bona defensa sobre un Barça que no s’ha sentit fresc. Les rotacions li han donat major intensitat als de Pesic, que al primer quart no ha fet cap falta, i Tomic ha acostat als blaugrana (29-26). La renda s’ha mantingut fins al descans (39-34) amb els dos equips per sobre el 50 per cent en triples (7/13 la Penya i 5/7 el Barça).

Al segon temps ràpidament els verd-i-negres han augmentat el nivell d’intensitat i tres triples consecutius amb McFadden com a gran referent. Els verd-i-negres han continuat encertats en el triple i un altre de Morgan ha trencat definitivament el matx (66-47). Tot i que els de Pesic han intentat reaccionar llavors sí que s’ha notat el desgast físic de la sèrie contra l’Efes. La Penya ha acabat el matx amb el jove Parra a pista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)