ACB

Difícil jugar contra vuit

Bàsquet. ACB. El Manresa perd amb un arbitratge lamentable i un Booker imparable (40 punts i 9 triples); Peñarroya, expulsat

El Baxi va tenir ahir un partit dels que tot li va en contra. Però més enllà de topar amb un Booker impressionant en estat de gràcia (40 punts i 9/18 triples), va trobar-se una tripleta arbitral –Carlos Peruga, Sergio Manuel i Jacobo Rial– que clarament el va perjudicar i va encendre el Nou Congost.

Sobretot el Baxi es va veure perjudicat en molts moments en què els manresans s’aixecaven i semblava que reaccionaven a un inici molt encertat en atac amb un Booker espectacular que al primer temps va acabar amb 22 punts i 7/13 triples. Els de Joan Peñarroya perdien 46-51.

Al segon temps, i ja amb el debut de Sergi Garcia en la posició de base, van posar-se al davant després de fer un treball espectacular només de començar el segon temps (59-62). Però llavors va aparèixer Doyle per anotar cistelles de molt mèrit i minar moralment l’equip. Però van ser les decisions arbitrals les que van acabar d’enfonsar la resistència d’un Baxi Manresa que després de perdre dues pilotes seguides va veure com els àrbitres, amb 86-93, expulsaven un Joan Peñarroya molt enfadat que amb les protestes que va fer, visibles per tothom, havia de ser expulsat. El Baxi continua en zona de play-off i amb un calendari amb moltes possibilitats d’acabar entre els millors.

ELS VESTIDORS

Dels àrbitres no en parlo, amb Peruga jo no tinc cap problema; m’agradaria que els protagonistes fossin els jugadors
Joan Peñarroya
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)