FEB

L’Spar Citylift renova Helena Oma

Bàsquet. La jugadora ha fet la seva millor temporada a Girona i a la Lliga Femenina i és una peça clau en l’engranatge de Surís

Helena Oma ha arribat a un acord amb l’Uni Spar Citylift per ampliar el seu contracte una temporada més, fins el 2020. L’acord arriba just abans que l’equip afronti la final de la Lliga Femenina contra el Perfumerías Avenida.

L’alera de Terrassa (22 anys i 1m80) ha fet la seva temporada més completa a l’equip, des que va arribar a Girona l’estiu del 2016. En la lliga regular va ajudar l’equip amb 4,2 punts i 4,5 rebots de mitjana amb 19 minuts de joc. Eric Surís, a més, l’ha fet jugar tant en la posició de 3 com de 4, sobretot abans de l’arribada de Dongue i quan encara Bea Sánchez estava lesionada.

Oma viurà el seu quart any al club, tot i que la temporada passada va jugar uns mesos cedida al Cadí la Seu. En declaracions mitjans del club la jugadora ha valorat la seva continuïtat: “Estic molt contenta per poder seguir en aquest club, millorant com a jugadora i seguint agafant experiència en aquesta lliga. Estic contenta amb el meu rendiment aquesta temporada tot i que sé que sempre hi ha coses que puc millorar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)