NBA

Els Blazers vencen a Denver (90-97)

NBA. Igualen la sèrie (1-1) amb un gran McCollum; els seguidors xiulen els Nuggets

Els Blazers tornaran a Oregon amb la sèrie empatada (1-1) després de vèncer aquesta matinada a Denver (90-97). De les quatre sèries de semifinals només una, la dels Warriors, va 2-0. La resta 1-1.

Els Nuggets, que han estat xiulats pels seus seguidors abans del descans després de fallar vuit tirs seguits, no han estat a l’alçada i Jokic ha estat l’únic amb uns números acceptables (16 punts i 14 rebots). Per part dels Blazers el millor ha estat McCollum (20 punts) en un partit gris de Damian Lillard (5/17 tirs de camp). El matx s’ha encarrilat en el segon quart on els Blazers han agafat 15 punts de renda (35-50) però la sensació ha estat que podrien haver trencat el partit però també han fallat molt. Els Nuggets senzillament no han tingut el dia. Tot i així en el darrer quart han fet un parcial de 19-9, han atrapat 14 rebots ofensius i han somiat amb la remuntada. Però no ha estat possible.