NBA

Els Sixers s’avancen als Raptors (116-95)

Bàsquet. NBA. L’exhibició del pivot camerunès Joel Embiid, ben defensat per Marc Gasol a Toronto, permet l’equip de Filadèlfia situar el 2-1 a la sèrie

33 punts, 10 rebots, tres assistències i cinc taps en 28 minuts són suficients perquè la teva afició t’aclami al crit d’ “MVP! MVP!”. És el que ha fet Joel Embiid aquesta matinada en el tercer partit de la semifinal dela Conferència Est, que els Sixers dominen per 2-1 amb la victòria d’aquesta matinada 116-95 sobre els Raptors de Marc Gasol, que no han pogut aturar el camerunès.

Gasol havia deixat en 14 punts de mitjana l’estrella dels Sixers en els partits disputats a Toronto. Però a casa, Embiid ha fet 8/18 tirs de camp (3/4 triples) i 12/13 tirs lliures. El pivot de Sant Boi ha fet 7 punts i ha capturat 6 rebots (5 en atac) en 29 minuts i, el millor dels raptors, ha estat Kawhi Leonard amb 33. Ibaka n’ha aportat 4 en 16 minuts.

El quart partit de la sèrie es disputa, també al Wells Fargo Center de Filadèlfia, demà passat.