FEB

No hi volen tornar, a Salamanca

Èric Surís. “Hem d’aprofitar la nostra oportunitat i és evident que tenim un ‘match ball’ a favor, però hem de tenir el cap fred i estar preparades per a qualsevol escenari”, diu l’entrenador

El 64-70 va ser el primer triomf d’Èric Surís en tres temporades a la pista de l’Avenida, l’equip contra el qual l’Spar Citylift ha perdut les vuit finals que hi ha disputat, amb el gironí a la banqueta. L’Uni va tombar el mur de vuit desfetes seguides aquest hivern (79-53) en partit de lliga regular. L’anterior alegria va ser el 79-75 que empatava la final a 1 fa dues temporades. I la darrera, abans-d’ahir, obre una finestra d’oportunitat per a l’equip gironí. “En un play-off al millor de tres és obvi que no volem tornar. Hem d’aprofitar la nostra oportunitat i és evident que tenim un match ball a favor. Hem de tenir el cap fred i ser conscients que tots els partits comencen de zero i que, evidentment, ens agradaria aprofitar-ho. Però hem d’estar preparades per a qualsevol escenari”, exposava Surís a la sala de premsa de Würzburg, minuts després d’aixecar-hi els braços per primer cop en tres cursos.

Èric Surís espera el Fontajau de les millors ocasions. “No en tinc cap dubte” diu. I explica: “És una hora dura per a la mainada (21 h) però tenim una oportunitat i ho hem de fer junts. Sobretot gaudir del que està fent aquest equip, després de l’excel·lent temporada que hem fet amb tot el que ha passat.”

“Sóc molt optimista amb aquest equip. I és una molt bona prova per a la nostra humilitat: no podem sortir a un partit pensant que amb la llei del mínim esforç podrem guanyar. Hem sortit molt toves”, va dir resignat, Miguel Ángel Ortega, dijous.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)