FEB

El Girona encadena el tercer triomf (77-70)

Bàsquet. Liderat per Jordi Trias (19 punts i 16 rebots) s’aferra a l’esperança de jugar el “play-off” d’ascens a la LEB Or

EQUIP 0 EQUIP 0

EQUIP:Jugador, Jugador.EQUIP:Jugador, Jugador.GOLS:Text.ÀRBITRE:Text.PÚBLIC:Text.

16 equips

sensepropera

El Bàsquet Girona, liderat per un extraordinari Jordi Trias (19 punts, 16 rebots i 36 de valoració), ha encadenat contra el Zamora (77-70) el tercer triomf a la LEB Plata i s’aferra a l’esperança de jugar el play-off d’ascens a la LEB Or quan només falta una jornada perquè acabi la fase regular.

Els gironins, que van sortir escaldats de Zamora (86-67), han afrontat el duel a Fontajau amb la lliçó apresa i han defensat amb ungles i dents els jugadors més perillosos de l’equip castellà, sobretot Somogyi i Niang. En el primer quart han deixat el rival amb només deu punts (21-10) i tot i que l’equip també ha passat mal moments (39-45 al tercer quart), ha trobat sempre, des de la defensa i amb un gran encert des dels tirs lliures (22 de 25), les solucions necessàries per tirar endavant el partit.

El Girona haurà de guanyar l’últim partit a la pista del Juaristi i esperar que els seus rivals ensoepguin.