ACB

El Baxi Manresa es complica el “play-off”

ACB. La lesió de Toolson en els primers minuts va condicionar el joc contra el MoraBanc, liderat per uns excel·lents Albicy i Diagne

El Baxi Manresa va encadenar contra el Morabanc Andorra la tercera derrota (64-77) i es complica la seva classificació per al play-off just abans de visitar la pista de la Penya. Els andorrans, que reben el Barça en la propera jornada, s’han situat a només un triomf i han recuperat, a més, l’average. L’equip d’Ibon Navarro sembla haver arribat a aquest punt de la temporada en el seu millor moment físic. Ahir, Albicy, sobretot amb un tercer quart explosiu, i Diagne, imparable sota els taulers (13 punts i 16 rebots), es van imposar a la defensa local.

Els manresans, encara sense Fisher, van acusar la baixa en els primers minuts d’Andy Toolson, que es va fer fet un fort esquinç. Els de Peñarroya van anar pràcticament sempre a remolc i només es van avançar amb un triple de Jou en el segon quart (30-29). El dèficit en el llançament exterior (7 de 22 triples) va ser una càrrega constant en el joc de l’equip mentre que per l’Andorra Albicy i Ennis no van perdonar des de la distància.

En els minuts finals l’empenta de Lundberg va donar vida l’equip, que a 4 minuts del final perdia només 57-63, però Jelinek, Ennis i Diagne van aparèixer per trencar definitivament el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)