ACB

Heurtel salva el Barça a Andorra (79-82)

ACB. Els de Pesic, que ha enviat castigat a Seraphin al vestidor, ha arribat a perdre de 16 punts

El Barça Lassa ha salvat una situació molt delicada que li podria haver costat la segona posició a dues jornades pel final i ha acabat guanyant a Andorra un partit que perdia de 16 punts (32-16) gràcies a un Heurtel impressionant (79-82) i una sèrie de 15/23 triples dels blaugrana.

El Barça ha sortit a la pista de la Bombonera massa tou i ha permès que el MoraBanc agafés confiança sobretot des de la llarga distància on Vitali ha clavat tres triples de forma consecutiva. Els d’Ibon Navarro han anat augmentant la renda fins a una màxima de 16 punts després d’un triple d’Ennis només començar el segon quart (32-16). L’entrada d’Heurtel ha donat més amenaça ofensiva per tallar la sagnia tot i que vuit punts seguits de Jelinek han retornat la renda fins els 12 punts (46-34). Llavors ha arribat la imatge del matx quan Pesic, enfadat, a enviat a Seraphin al vestidor després de recriminar-li alguna acció del partit. El francès ha contestat al serbi i l’ha castigat.

Al segon temps el Barça ha saltat a pista amb una mentalitat més dura sobretot en defensa i dos triples seguits d’Oriola ha fet que els blaugrana es posessin per davant (58-59). Un triple de Ribas ha certificat un parcial de 2-16 per posat la màxima (del 57-48 al 59-64). Al darrer quart una cistella de gran qualitat d’Heurtel ha situat la màxima a sis minuts pel final (65-74). Tot i que el MoraBanc s’ha acostat (69-74), dos triples de Hanga han enfonsat la resistència d’un MoraBanc que, tot i perdre 70-8, ha fet un 7-0 (77-80) final per posar emoció a 12 segons pel final. Singleton ha sentenciat des de la línia de tirs lliures (77-82).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)