NBA

Cop d’autoritat dels Bucks als Raptors (125-103)

NBA. Els de Marc Gasol (2 punts i 5 rebots) no tenen cap opció des del salt inicial

Els Bucks han deixat clar aquesta matinada que no és casualitat haver acabat la lliga regular com a líders de l’NBA. Els de Milwaukee han passat per sobre d’uns Raptors que no han tingut cap opció (125-103) i situen un 2-0 a la final de la Conferència Est abans que l’eliminatòria vagi a Toronto.

El primer quart del matx ha marcat tot el partit agafant 14 punts de renda (35-21) que s’anirien augmentant fins els 25 del descans on ja no hi havia partit (64-39). El segon temps ha estat de tràmit. Per part dels Bucks el màxim anotador ha estat Antetokounmpo amb 30 punts i 17 rebots. La sorpresa ha estat l’exBarça Ilyasova que s’ha enfilat fins els 17 punts. Fins a sis jugadors dels de Milwaukee han arribat o superat els 12 punts. Pels Raptors només s’ha salvat de la desfeta Leonard amb 31 punts i 8 rebots. El segon màxim anotador ha estat Lowry amb 5 punts però amb un 4/13 tirs de pista. Ibaka ha fet 8 punts i 10 rebots i Marc Gasol, en un dia gris, 2 punts i 5 rebots en 19 minuts de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)