Eurolliga

La final menys esperada

Eurolliga. L’Efes i el CSKA disputen una final inèdita i sense un favorit clar amb el focus posat en la posició de base, on Larkin, Micic, Sergio Rodríguez i De Colo prometen un gran espectacle

Mai en la història l’Efes i el CSKA (20.30 h) s’havien trobat en una final de l’Eurolliga sobretot perquè l’equip turc és la primera vegada que hi arriba. Serà la final menys esperada perquè els dos equips van eliminar els favorits en les dues eliminatòries com eren el Fenerbahçe i el Madrid que s’hauran de conformar disputant un partit totalment intranscendent que ningú vol jugar –pel tercer lloc–. La final sobretot tindrà un duel entre quatre bases d’un nivell galàctic com són Micic i Larkin a l’equip de l’Efes amb futur a l’NBA i dos exNBA en l’equip rus com són Sergio Rodríguez i Nando De Colo. Itoudis i Ataman viuran un duel espectacular sense un favorit clar.

El CSKA és un equip amb trajectòria i que ha guanyat tres títols de l’Eurolliga (2006, 2008 i 2016). Això sí, ha estat en 16 de les últimes 18 edicions de la final a quatre de la màxima competició continental. Van acabar segons de la lliga regular amb un balanç de 24-6 eliminant 3-1 el Baskonia, l’equip amfitrió, en els quarts. Veurem com reben els aficionats vitorians al Fernando Buesa el seu botxí. Els últims anys està tenint menys rotacions tot i tenir jugadors desequilibrants, com es va demostrar a la semifinal.

L’Efes, que arribava per primera vegada a una final a quatre, ja va ser capaç de guanyar el primer duel turc en una final a quatre. La fase prèvia la va acabar quarts amb un 20-10 eliminant el Barça a quarts (3-2). El que és segur és que hi haurà un nou campió, perquè el Madrid de l’MVP Doncic va enlairar el títol el curs passat.

FASE REGULAR

2-0
per al CSKA
contra l’Efes en la lliga regular: 102-84 a Moscou i més ajustat a Turquia (78-80)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)