ACB

El Baxi Manresa es jugarà el play-off en l’última jornada (86-77)

ACB. Amb 76-75 els manresans han fet un parcial de 10-2 definitiu (86-77)

El Baxi Manresa continua amb totes les opcions del món per aconseguir entrar al play-off i ha tornat a fer una demostració de caràcter per tombar un Fuenlabrada sense pressió perquè no s’hi jugava res (86-77). Els de Joan Peñarroya, sense Ryan Toolson, ni Corey Fisher ni Erik Murphy, han sortit a la pista amb màxima concentració i intensitat amb tres minuts de fantasia on ha agafat 16 punts de renda (19-3). Sergi Garcia ha fet un pas endavant en la direcció, Zubcic i Lalanne han estat sòlids, Pere Tomàs com a toterreny i Lundberg senzillament no ha tingut el dia en el tir. El Fuenlabrada ha tallat la sagnia i ha arribat al descans viu (46-34).

Al tercer quart semblava que el Baxi Manresa trencava el matx després d’un triple d’Álvaro Muñoz (64-45). Però quedaven 14 minuts i el Fuenlabrada, amb agressivitat defensiva i sense complexes en atac, ha anat retallant fins a situar-se a un punt després d’un triple de Marc Garcia al contracop (76-75 a 2:30 pel final). Però ha aparegut Lalanne per exercir de líder amb sis punts seguits i dues recuperacions claus per sentenciar amb un parcial final de 10-2 (86-77).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)