ACB

Mira de reüll els rivals

Bàsquet. El Barça guanya i espera que el Real Madrid i el Bascònia completin la jornada

El Barça Lassa va guanyar el Delteco Guipúscoa per 88-71 i ara mira de reüll els seus rivals pel lideratge de l’ACB, el Real Madrid i el Bascònia, que han de completar la jornada la setmana vinent, ja que aquest cap de setmana han disputat la final a quatre de l’Eurolliga. Contra el conjunt basc, que lluita per no perdre la categoria, va destacar Thomas Heurtel, que va ser el màxim anotador del partit amb 22 punts.

Després d’un inici amb imprecisions en atac dels dos equips, els blaugrana es van centrar, es van avançar 10 punts (16-6) i van arribar al final del primer quart amb 18-11. L’encert en els triples dels locals en el segon període els va fer distanciar clarament en el marcador i es va arribar als 17 punts d’avantatge (39-22). En el descans el marcador assenyalava un 42-27.

En els primers minuts de la represa els blaugrana van aconseguir la seva màxima diferència del partit, amb 19 punts (46-27). A partir d’aquí el Delteco va estar més efectiu i va lluitar per tornar a entrar en el partit. Amb dos triples seguits i uns parcials de 0-8 i de 2-12 ho va aconseguir. El conjunt basc es va situar a menys de 10 punts (48-39), però el Barça es va tornar a distanciar fins al 64-48 amb què va finalitzar el tercer quart. En els darrers 10 minuts els blaugrana van intentar controlar el joc i el resultat, però el Delteco va arribar a situar-se a només set punts (73-66). L’encert anotador de Thomas Heurtel en atac va tornar a situar una marge còmode en el marcador per als blaugrana i va arribar una nova victòria per als locals per un resultat de 88-71.