FEB

Queralt Casas, al València

Bàsquet. Lliga Femenina. Les taronges es converteixen en una ferma candidatura als títols amb l’arribada de la bescanonina, que torna a la competició que va guanyar el 2014 amb el Rivas

El València va fort i el fitxatge de Queralt Casas (1,77m, 1992) per a les tres temporades vinents n’és la prova. Pendents de l’oficialitat de Julia Reisingerova, l’MVP de la final que el campió de lliga, l’Spar Citylift, no ha pogut retenir, les taronges es converteixen en una ferma candidatura als títols en el seu segon curs a la màxima categoria. Aquest any, en el debut, les semifinals de lliga (2-0 amb Avenida) i els quarts de final de copa (52-49 amb l’Uni). Han renovat el nucli de l’equip i ja han fitxat Leticia Romero (1,72 m 23 anys), de l’USK Praga.

Casas torna a la competició que va guanyar el 2014 amb el Rivas Ecópolis, l’any anterior al primer títol gironí. Hi va debutar el 2011 amb el Saragossa després de dues temporades en el Segle XXI (LF2). Formada en el GEiEG, és internacional absoluta (supera els 40 partits) i peça clau per a Lucas Mondelo. En el darrer mundial (bronze) va tenir un gran protagonisme en el tram decisiu del torneig.

“Estic molt il·lusionada de formar part d’aquesta família. Gaudirem tots junts a la Fonteta”, diu l’escorta de Bescanó, que va debutar a la WNBA a 19 anys el 2012 (Minnesota Lynx) i que tanca un cicle internacional a Turquia (Galatasaray) i a França: Nantes, Landes i Carolo els quatre darrers cursos. L’últim, a l’Eurolliga, el seu equip en va prescindir per reestructurar la plantilla. I no li van faltar propostes a mig curs. El Sopron de Roberto Íñiguez (tècnic de la primera lliga de l’Spar Citylift) ha estat el seu darrer club. A Hongria, hi ha guanyat la lliga (10 punts, 4 rebots i 3,5 assistències) i la copa i hi ha disputat la final four de l’Eurolliga (8, 5 i 4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)