ACB

La Penya s’enfonsa als últims set minuts (87-81)

ACB. Els verd-i-negres dominaven 62-70 però ha rebut un parcial definitiu de 20-2 (82-72)

La Penya ha aguantat 33 minuts a Vitòria (87-81) però s’ha enfonsat als darrers set minuts quan dominava 62-70 rebent un parcial de 17-2 definitiu (79-72). Amb aquesta derrota la Penya es jugarà diumenge tot a una carta al Palau Olímpic contra l’Estudiantes el seu passi al play-off.

El matx ha començat amb el Baskonia fallant moltíssim (4/15 tirs de dos i 1/6 triples) i la Penya, amb encert col·lectiu ha agafat un màxim avantatge (11-20). Però els vitorians han augmentat el nivell d’intensitat al darrera, han dominat el rebot aprofitant la baixa de Todorovic i la Penya s’ha col·lapsat i els de Perasovic, amb Garino castigant des del triple, ha fet un increïble parcial de 17-2 (28-22). Semblava que els de Carles Duran no reaccionaven però gràcies a l’esperit de Bongou-Colo ha capgirat la dinàmica per arribar al descans per davant amb una cistella al límit de Laprovittola (34-36).

Al tercer quart, Hilliard ha fet un recital amb 16 punts en aquest període que li ha donat un màxim avantatge al Baskonia (62-57). Però un 0-5 final de la Penya ha igualat el partit (63-63). A l’últim quart un 2+1 de Dimitrijevic i un triple de Morgan, feia un parcial de 0-11 i situava la màxima per la Penya al segon temps (62-68 a 8:15 pel final). Però allà ha aparegut el Baskonia i allà s’ha acabat el partit perquè ha ofegat la Penya en atac, li ha tret la confiança i els vitorians han començat a anotar sense fre per fer un parcial de 20-2 definitiu (82-72).