ACB

S’ho jugarà tot a una carta

Bàsquet. La Penya rep un 20-2 quan dominava 62-70 el Baskonia i haurà de vèncer l’Estudiantes per ser al ‘play-off’

La Penya es jugarà en l’última jornada al Palau contra l’Estudiantes ser al play-off. Si guanya hi serà, si perd haurà d’esperar que fallin els seus rivals directes. Ahir no va poder certificar a Vitòria la classificació, tot i que va tenir durant 33 minuts el Baskonia contra les cordes.

El Divina Joventut va dominar aprofitant el desencert en el tir del Baskonia (4/16 tirs de dos i 1/6 triples). La Penya va agafar nou punts (11-20), però els vitorians van augmentar la intensitat defensiva, els verd-i-negres van perdre pilotes i el Baskonia va dominar el rebot gràcies a la baixa de Todorovic. El parcial de 17-2 va canviar la dinàmica (28-22), tot i que la Penya va arribar viva al descans (34-36).

En el segon temps la Penya va estar a punt de fer saltar la sorpresa quan va agafar vuit punts a set minuts pel final (62-70). Però va despertar la bèstia, va aparèixer la qualitat i el Baskonia va fer un 20-2 definitiu enfonsant la il·lusió verd-i-negra. Però queda una última oportunitat ja sense marge d’error.

ELS VESTIDORS

Diumenge hi ha d’haver dotze mil espectadors, el premi és molt gran i ha de ser una festa, no hi pot fallar ningú
Carles Duran
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)