FEB

Èric Surís dirigirà l’Spar Citylift Girona un any més

Bàsquet. Serà la quarta temporada consecutiva en què liderarà la banqueta gironina

Èric Surís continuarà com a entrenador de l’Spar Citylift Girona. El tècnic ha arribat a un acord amb el club per renovar el seu contracte una temporada més. Serà la quarta consecutiva de Surís comandant la banqueta del club gironí i la primera en què dirigirà l’equip en l’Eurolliga, un cop confirmada la seva participació la setmana passada. “Estic satisfet perquè l’equip no ha parat de créixer mantenint la confiança, il·lusió i motivació pel nou repte que és defensar el títol i fer-ho participant a la màxima competició europea”, explica Surís en un comunicat difós pel club.

Surís va arribar al club la temporada 2016/17, procedent del CB Salt, equip amb qui havia assolit l’ascens a l’EBA dues temporades abans. En les seves dues primeres temporades amb l’Spar Citylift Girona va aconseguir el subcampionat tant en la lliga com en la copa. Aquest any, el palmarès del club gironí encara ha estat millor: ha guanyat la lliga, la segona en la història del club, ha tornat a ser subcampió de copa i, a més, ha estat semifinalista en l’Eurocup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)