ACB

El Barça torna a apallissar a la Penya (86-107)

ACB. Heurtel (32 punts i 44 de valoració) i Laprovittola, massa sol (41 de valoració)

El Barça no ha donat opció a la Penya (86-107) en el segon partit dels quarts de final i jugarà la semifinal de l’ACB contra el Saragossa que ha eliminat el Baskonia. Heurtel ha estat l’heroi amb 32 punts i 44 de valoració mentre Laprovittola ha estat massa sol tot i fer una nova exhibició (41 de valoració).

Després d’uns primers instants igualats (11-12) el Barça ha augmentat el seu nivell defensiu però sobretot ha mostrat la seva qualitat en atac. Amb un Claver espectacular (13 punts) el Barça ha agafat un màxim avantatge de 13 punts (28-41) amb gran encert en el triple (5/7). A més, la Penya ha vist com Laprovittola i Todorovic s’han carregat amb dues faltes i han anat a la banqueta. El Joventut ha perdut els dos generadors de perill. Tot i així al descans el partit estava obert (40-48).

Al tercer quart els blaugrana han fet un recital en triples però sobretot un Heurtel imparable amb 13 punts seguits. El Barça ha agafat una màxima diferència després d’un triple de Singleton (51-67). A partir de llavors ha estat un voler i no poder d’una Penya impotent davant un Barça sòlid en atac que ha desplegat tot el seu talent per rematar el seu rival.