FEB

Els termes, les condicions

Bàsquet. L’ascens del Citylift a Lliga Femenina 2 es farà efectiu, però el GEiEG i l’Uni han de definir com afronten el salt a la nova categoria

El GEiEG i l’Uni Girona mantenen converses des d’ahir per lligar les condicions amb què competirà el Citylift el curs que ve a la segona categoria del bàsquet femení estatal un cop assolit l’ascens el cap de setmana passat a Viladecans, a la pista del campió de la copa Catalunya femenina i gran aspirant a la plaça que hi havia en joc.

“Abans de la fase ja havíem parlat que en cas de pujar els dos clubs hi estaríem interessats”, reconeix Carles Surís, coordinador de la secció de bàsquet al GEiEG, que posa de manifest que l’entitat grupista es comprometia a assumir l’ascens si arribava per la via esportiva, en consonància amb la filosofia de l’entitat, que celebra el curs que ve el centenari.

L’Uni també va manifestar el seu compromís a continuar aportant la seva infraestructura, més professional, a un projecte compartit nascut fa quatre anys. I, assolit l’acens, aquesta setmana s’inicien les converses per definir el projecte. “La idea és sortir”, diu Surís, que confia en Joan Pau Torralba, el tècnic de l’ascens. “L’entrenador ha fet una tasca molt bona i ha de seguir amb el projecte. I amb les jugadores ens hem d’asseure i parlar, veure quantes podrien continuar, amb un altre tipus d’entrenament i exigència”, diu el pare del tècnic campió de la darrera Lliga Femenina.

“Les noies s’ho han guanyat i en principi són les que haurien de seguir”, diu Carles Surís. L’Spar Citylift hi pot tenir cinc vinculades, si són sub-22. Júlia Soler i Laia Moya són les dues principals candidates.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)