ACB

Navarro fa el pas endavant

ACB. La llegenda blaugrana assumeix la secretaria tècnica del planter del Barça només un any després de la seva retirada i farà tàndem amb Mario Fernández, un referent en el bàsquet de base

Juan Carlos Navarro agafa el relleu de Pere Capdevila al capdavant del planter del Barça. La Bomba sap perfectament com es treballa en el planter blaugrana i és un referent. A partir de l’1 de juliol exercirà ja oficialment com a secretari tècnic del bàsquet de base del FC Barcelona, tot i que evidentment ja hi treballa de fa dies.

Navarro ho té clar: “Estic molt content per aquest repte. Treballar amb nois sempre m’ha agradat molt. He passat un any de transició veient com funciona tot i ara intentarem mantenir algunes coses i canviar-ne d’altres per intentar millorar.” “Els jugadors se senten reflectits en un jugador com jo, que ha passat per totes les categories. La gent jove s’ho ha de passar bé i aprofitar tots els recursos que tenim a can Barça”, hi afegeix. L’excapità blaugrana relleva Pere Capdevila, que no continua en el càrrec, segons especifica el comunicat del club, per decisió pròpia després de tres temporades (2016-2019). Capdevila havia agafat el relleu de Jordi Ardèvol. A més de la Bomba, retirat ara fa un any, el bàsquet formatiu blaugrana disposarà també de Mario Fernández, que serà el coordinador tècnic del bàsquet formatiu els pròxims quatre anys. Fernández va ser jugador de la base blaugrana en les categories cadet i júnior i amb el Barça B, i torna al club després d’haver treballat a la Federació Catalana de Bàsquet com a responsable de les seleccions i PDP (programa de detecció i perfeccionament). Mario es mostrava feliç: “Vaig sortir del club l’any 2002 i ara, disset anys després, torno a la casa on em vaig formar. És un repte i una oportunitat. Obtenir un molt bon rendiment esportiu és la suma de molts petits detalls.”

LES FRASES

Els jugadors se senten reflectits en un jugador com jo, que ha passat per totes les categories
Juan Carlos Navarro
Vaig sortir del club l’any 2012 i ara, disset anys després, torno a la casa on em vaig formar. És un repte i una oportunitat
Mario Fernández

Mario Fernández canvia de parella

El comitè tècnic de la federació catalana, dirigida per Xavi Rodríguez, perd una peça important en la seva estructura perquè Rodríguez i Mario Fernández han fet una parella que ha portat el comitè tècnic català a ser una referència. Fa poc temps va marxar Joan Cortés, una altra peça clau en la modernització del comitè tècnic de la FCBQ.

Com queda l’organigrama?

L’estructura queda així: el directiu responsable del bàsquet és Joan Bladé; el director de l’àrea d’esports professionals, Albert Soler; el ‘general manager’ del bàsquet, Nacho Rodríguez; el cap de gestió d’esports professionals, Roger Rocasalbas; l’assessor tècnic, Manolo Flores, i el director de ‘scouting’, Juan Llaneza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)