ACB

Harangody seguirà de verd-i-negre

Bàsquet. ACB. L’americà és el primer que renovarà; tenen contracte fins a vuit jugadors i Duran

“M’agradaria continuar amb el mateix equip, però sé que no podrà ser.” Paraules de Carles Duran. No els tindrà tots però sí bastants. El primer que renovarà serà Harangody. El nord-americà va plantejar-se retirar-se però a Badalona ha recuperat el seu nivell i il·lusió. L’MVP Laprovittola marxarà tot i que el club anirà al dret de tempteig per obligar a negociar i treure’n uns diners. La Penya no pot igualar una oferta de quasi un milió d’euros i anar en contra de la decisió del jugador. L’argentí és conscient que no tornarà a jugar a aquest nivell enlloc però té el repte de l’Eurolliga, cosa lògica.

Todorovic

El montenegrí és un cas diferent. Ell i el club van acordar a l’estiu que venia amb una fitxa baixa per posar-se en forma i recuperar el seu nivell. La Penya, que té els drets de Todorovic i si marxa a l’ACB també rebrà diners, va acceptar conscient que si es posava a to difícilment el retindria. Com ha passat. No vol dir que no pugui renovar, però caldrà esperar a veure quines ofertes rep perquè si no en té cap extremadament millor llavors sí que es quedaria.

El perímetre

Dimitrijevic té dos anys més de contracte i el base letó Arturs Zagars allargarà l’acord que té d’un any més. En el perímetre Xabi López-Arostegui va augmentar aquest estiu tres anys més el seu acord, el mateix que el capità Albert Ventura, que va signar dos anys més. Aquí se li afegeix Shawn Dawson. L’israelià va tenir una lesió greu quan estava jugant a nivell d’Eurolliga. Pot ser el factor desequilibrant el curs vinent si la recuperació no té impediments. Conor Morgan té un any més però ell i el club tenen opció de tallar-lo per un cost baix. Nogués té un any més però si no té protagonisme podria buscar una cessió. És jove del club i es parlarà clar amb ell. I Joel Parra ja ha estat en dinàmica del primer equip i es vol que formi part de la primera plantilla. Té contracte fins al 2023.

Birgander

És una de les apostes fermes del club. El suec, que s’ha perdut tot el curs per lesió, té un any més de contracte però ja hi ha un acord per allargar-lo dos o tres anys més. I finalment Marcos Delía. La temporada passada

la Penya el va voler fitxar però les seves exigències econòmiques eren altes. Ell voldria continuar i el club no ho veuria malament però com a tercer pivot. Això voldria dir que hauria de rebaixar la seva fitxa. Qui no continuaran seran McFadden i Bongou-Colo, que van arribar a mig curs i no encaixen amb el perfil de jugador que es vol per al curs vinent. Pep Busquets, que té contracte, s’ha de veure a quin equip pot tenir minuts.

“Nico, queda’t” Bogeria en l’adeu del base

Com ja és tradicional en el Joventut, al final de cada temporada l’afició es reuneix amb els jugadors per poder fer-se fotografies, conversar amb ells i demanar signatures. Ja no hi van ser Todorovic ni McFadden, que són als seus països, però sí que hi van assistir uns 500 aficionats a les pistes annexes del Palau Olímpic amb un crit unànime: “Nico, queda’t.” El base va estar una hora signant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)