ACB

Poder blanc

ACB. El València comença bé però el Madrid li passa per sobre en el segon i el tercer quart

Madrid 79 (2) València 66 (0)

REAL MADRID:Randolph (9), Rudy (7), Campazzo (9), Tavares (5), Taylor (11) –cinc inicial–, Causeur, Reyes, Ayón (10), Carroll (4), Llull (13), Deck i Thompkins (11). 18/30 tirs de 2. 12/28 triples (3 Thompkins, 3 Llull, 3, Taylor, 1 Randolph, 1 Rudy, 1 Campazzo). 29 rebots. 18 assistències. 95 de valoració.VALÈNCIA:Labeyrie (4), Dubljevic (12), Vives (7), Sastre (5), Doornekamp (2) –cinc inicial–, Abalde (3), Diot (2), Thomas (10), Tobey (12), Martínez i San Emeterio (7). 20/40 tirs de 2. 5/20 triples (1 Tobey, 1 Dubljevic, 1 Vives, 1 San Emeterior, 1 Sastre). 39 rebots. 13 assistències. 74 de valoració.PARCIALS:14-22, 28-14, 26-16 i 11-14.

El Real Madrid és a una victòria de la final de l’ACB després de derrotar amb autoritat el València (79-66), un rival que es va desfer després d’un primer quart excel·lent (14-22). L’encert en l’equip de Laso va aparèixer en el segon quart, sobretot des de la línia de tres amb Taylor, Llull, i Thompkins especialment inspirats, mentre que en l’altra banda l’atac valencianista no va trobar solucions. El partit va quedar sentenciat en el tercer quart quan els blancs van marxar de 20 punts. L’últim va ser de propina.