ACB

El Barça ha de treballar més del previst (76-70)

ACB. El Saragossa ha arribat a dominar els blaugrana de 13 punts de diferència (23-36)

El Barça ha hagut de treballar de valent (76-70) per situar el 2-0 a la semifinal i anirà dimarts a Saragossa amb la primera de les tres ocasions que tindrà per sentenciar l’eliminatòria.

El Saragossa ha sorprès en la seva sortida situant una zona 2-3 i els blaugrana no s’han trobat gens còmodes. A més, els de Pesic han començat molt desencertats en el tir exterior (4/15 triples als primers 20 minuts). Tot al contrari que els aragonesos que han començat manant gràcies a un Okoye que en tres minuts ja havia fet més punts (7) que en tot el primer assalt (5). Els de Porfi Fisac han continuat jugant a un nivell alt i agafant confiança tot i aparèixer Heurtel per mantenir els blaugrana dins el matx amb vuit punts seguits. Però el Saragossa estava llançat i una cistella de Barreiro ha situat la màxima (23-36) Abans del descans però ha aparegut Kuric per liderar una petita reacció deixant el partit obert (36-40).

Al segon temps el Barça ha pujat el llistó defensiu i el Saragossa, que havia fet un gran desgast als primers 20 minuts, ja no ha trobat l’energia per aguantar el potencial dels de Pesic que han endossat un parcial incontestable de 13-0. Del 46-49 s’ha passat al 59-49. A partir de llavors la diferència s’ha mantingut en aquest marge. A 1:30 pel final un triple de Seibutis ha posat emoció (68-65) però el Barça ha reaccionat a temps i no ha permès donar la sorpresa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)