FEB

Tinara Moore, reforç interior per al Sedis

Bàsquet. La nord-americana té un any d’experiència a la lliga femenina, a València, i s’afegeix al fitxatge d’Elin Gustavsson, que a la pintura compta amb la capitana Georgina Bahí

Tinara Moore (1,90 m, 1996) és el segon reforç per al joc interior del Cadí La Seu per al curs del debut europeu de l’equip de l’Alt Urgell. La pivot nascuda a Southgate té un any d’experiència a la Lliga Femenina, amb el València (4,7 punts i 3 rebots en 13 minuts i mig de mitjana en els 31 partits disputats).

Moore va completar la seva etapa universitària a Michigan i, en el seu darrer curs a la NCAA, va acreditar 19 punts, 9,8 rebots i 2,3 taps. Unes estadístiques que va arrodonir amb els guardons de millor jugadora i millor defensora de la seva conferència.

“Tinara és una jugadora gran, molt dura en el cos a cos” diu Bernat Canut en referència la darrera incorporació anunciada per l’equip. “El fet de tenir dues veteranes davant a València potser no li ha permès tenir la continuïtat necessària per explotar. És un perfil jove que ja ens interessava l’estiu anterior” hi afegeix el tècnic sobre la temporada de Moore, que tenia al València s’havia de repartir els minuts a la rotació interior amb dues jugadores amb passat a La Seu d’Urgell: Tamara Abalde (2015-16) i Meiya Tirera (2016-17).

Moore s’afegeix a Elin Gustavsson com a reforç interior del Cadí, que a la pintura compta amb la capitana Georgina Bahí com a referència i, al perímetre, té Yurena Díaz, Laura Peña, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Jovana Yoyo Nogic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)