ACB

Todorovic fa les maletes i Omic és el seu substitut

Bàsquet. ACB. Aíto, que el va tenir al Gran Canària, i Lakovic, que el va tenir a la selecció d’Eslovènia, avalen el fitxatge; Birgander amplia fins al 2022

Marko Todorovic no continuarà a Badalona, tot i que el Joventut el posarà en el dret de tempteig perquè si fitxa per un equip ACB ara o en el futur se’n pugui treure una compensació econòmica perquè el club verd-i-negre té els seus drets. El pivot montenegrí ho va comunicar a la Penya, de bones maneres, perquè busca millor contracte i Eurolliga, i això va fer activar les alternatives que tenien sobre la taula. La primera era el georgià Shermadini (2,17 m, 1989), però ha decidit marxar cap a les Canàries. La segona opció, que hi ha donat el vistiplau, és Alen Omic (2,16 m, 1992), el pivot bosnià amb passaport eslovè que ha acabat la temporada a l’Armani Milà de l’Eurolliga. Anteriorment va estar al Buducnost, a l’Estrella Roja, al Hapoel Jerusalem, a l’Unicaja, a l’Efes, al Gran Canària i a l’Olimpija Ljubljana. Ha estat inestable i a Badalona intentarà fer el mateix que ha fet Todorovic: revalorar-se. El pivot, tot i no ser barat, arriba en unes condicions impensables perquè, a més, inicialment semblava que volia continuar a l’Eurolliga. El tècnic, Carles Duran, té l’aval de dues persones clau: Aíto i Lakovic. El primer el va entrenar al Gran Canària i el segon, a la selecció eslovena, on és tècnic ajudant.

Omic, Harangody i...

Birgander va ampliar ahir el contracte amb la Penya fins al 2022. D’aquesta manera la Penya s’assegura la parella de cincs (Omic i el suec), Harangody –que continuarà segur de verd-i-negre–, i ara queda una posició per cobrir d’extracomunitari que es reserva per a un exterior. La marxa de Laprovittola al Madrid obliga a fer una bona incorporació.

El MoraBanc fitxa Llovet

Una de les sorpreses del MoraBanc d’Ibon Navarro ha estat que ha incorporat Nacho Llovet (2,02 m, 1991), per qui han hagut de pagar perquè el capità de l’Obradoiro encara tenia contracte. El pivot barceloní arriba per potenciar el joc interior andorrà.

Bassas, al Gran Canària

Una de les sorpreses positives és que Ferran Bassas (1,81 m, 1992) va pagar la seva sortida de l’Iberostar Tenerife per canviar d’illa i fitxarà pel Gran Canària. El base badaloní és de la mateixa generació que Todorovic i Ventura, a la Penya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)