ACB

El Barça força el quart en fallar el Madrid un tir a l’últim segon (78-77)

ACB. Els blaugrana han fet un parcial de 7-0 quan anaven perdent 71-77

El Barça ha sabut patir moltíssim per forçar el quart partit de la sèrie (2-1) contra un Madrid que ha fallat el darrer tir per guanyar el matx en un rebot ofensiu de Thompkins (78-77).

El matx, amb Kuric i Oriola de titulars, ha començat amb un encert espectacular del Madrid des de la llarga distància (4/5 triples) amb molta sort en alguns tirs. Això li ha donat avantatge (8-13). Però la reacció ha arribat gràcies a la gran defensa que han fet els de Pesic dificultant les passades interiors sense cap protagonisme ni per Tavares ni Ayón. El Barça ha atrapat el doble de rebots (8-4).

Els blaugrana, amb un Heurtel en ratxa, ha agafat la màxima del matx (27-21). Però llavors s’ha quedat encallat en atac fins el punt que ha anat encadenant error rere error. El Madrid ha començat a treure el seu talent ofensiu per fer un parcial incontestable de 2-16 i posar la màxima del partit (29-37). Al descans, tot obert (34-40).

Al segon temps ha començat amb el Madrid aprofitant la superioritat física de la defensa d’Heurtel i ha trobat dos triples lliurats de Taylor i Randolph després d’una bona rotació per situar la màxima diferència (38-49). Però ha reaccionat el Barça i de quina manera: parcial de 12-0 amb triples (50-49). El Madrid ha tallat la sagnia amb un triple de Llull i els blancs han agafat quatre punts (50-54). A partir de llavors s’ha entrat en una fase de màxima igualtat amb cistelles impressionants del Madrid que li han donat avantatge que semblava definitiu a dos minuts pel final (71-77). Però el Barça ha tret orgull per remuntar un partit increïble amb un 7-0 final. Els blancs han disposat de la pilota per guanyar el partit però primer Campazzo i després Thompkins des de sota en agafar el rebot ofensiu han fallat.