ACB

El Barça perd la lliga al Palau Blaugrana (68-74) i Pesic anuncia que renovarà

ACB. Els blaugrana han anat sempre a remolc i han trobat a faltar Heurtel (2 punts amb 1/6 tirs)

El Barça no ha pogut forçar el cinquè partit (1-3) i el Madrid ha aixecat el títol de l’ACB al Palau Blaugrana després de dominar bona part del matx i castigar molt en el rebot. Els blancs han atrapat 17 rebots més que els blaugrana però la dada dura han estat els 16 rebots ofensius del Madrid (68-74).

El Madrid ha arrencat el matx amb un encert poc habitual des de la llarga distància amb una sèrie de 5/5 triples amb un Rudy Fernández en estat de gràcia (8-19). Els tirs han estat des de molt lluny però la qualitat dels jugadors blancs és increïble. El canvi de xip ha arribat amb l’entrada de Pangos i Kuric per Heurtel (0 punts al descans) i Hanga (que havia sortit per ofegar Campazzo), . El Barça ha defensat millor i els blancs han començat a fallar. Una cistella de Tomic ha situat el Barça a un sol punt (19-20) i Pangos, amb un triple, ha culminat la remuntada (27-26). Abans del descans el Madrid va treure profit de les segones opcions després d’atrapar fins a nou rebots ofensius. amb Tavares desequilibrant. Al descans, tot obert (33-37).

Al segon temps el Madrid ha sortit, un cop més endollat en el triple. Dos cistelles des de 6,75 metres de Randolph i Rudy han situat la màxima (37-47). Però allà ha aparegut l’heroi inesperat del matx com ha estat Pangos que amb un triple i un contracop ha tornat a igualar el matx (45-47). Però cinc punts seguits de Causeur davant la passiva defensa d’Heurtel ha tornat a donar avantatge als blancs (47-55 al final del tercer quart). La diferència s’ha mantingut durant el darrer període fins que una esmaixada de Tavares ha sentenciat a 2 minuts pel final (55-67).

Al final del partit el tècnic Svetislav Pesic ha anunciat que té una oferta de renovació del club per dues temporades i que s'inclina per acceptar-la. De fet, ha donat a entendre que la pròxima temporada la seva presència està garantida

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)