ACB

El Manresa confirma la tornada de Pedro Martínez

Bàsquet. Relleva Peñarroya i serà seva tercera etapa al club, després d’arribar per primer cop a la capital del Bages el 1990

El BAXI Manresa ja té entrenador per a les properes 2 temporades. Tal i com ha avançat avui l’Esportiu, torna Pedro Martínez, que obre així la seva tercera etapa al Bàsquet Manresa. Un dels entrenadors amb més prestigi de l’estat, campió de la Lliga Endesa fa 2 temporades, torna a casa seva i serà presentat dilluns dia 1 de juliol a Manresa.

Pedro Martínez Sánchez (nascut a Barcelona el 29 de juny del 1961) signa pel BAXI Manresa i protagonitza així un retorn molt desitjat després que l’equip del Bages quedés sense tècnic fa pocs dies. L’entrenador català signa per les properes dues temporades.

Aquesta és la seva tercera etapa al club, després d’arribar per primer cop a la capital del Bages el 1990 i ser l’artífex del creixement de l’equip i el club en l’inici d’aquella dècada daurada. Més tard va tornar, la temporada 2014-2015, i en una situació complicada per l’equip va protagonitzar un dels “miracles” del Bàsquet Manresa, amb la salvació aconseguida a la pista del Real Madrid.

El BAXI Manresa està organitzant un acte de presentació de Pedro Martínez, que serà el proper dilluns, 1 de juliol, en horari encara per confirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)