Europeu

Els quarts i la síndrome

Bàsquet. Helena Oma, sense possibilitats de podi en 3x3 en els Jocs Europeus com Núria Martínez, ara convocada per al preeuropeu el cap de setmana, en la mateixa eliminatòria del mundial

Espanya va perdre 11-20 amb Alemanya en els quarts de final del 3x3 dels Jocs Europeus, a Minsk. Helena Oma, que cobria la baixa de Núria Martínez –convocada a darrera hora per al mundial, la vallesana jugava amb l’uniforme de la base de l’Uni–, va dur el pes ofensiu de l’equip en què també jugava Yurena Díaz (Cadí) fins a mig partit amb 4 punts (8-9). La selecció espanyola ja va accedir als quarts amb 2-1 de balanç i per la millor diferència de punts.

La base de l’Spar Citylift, eliminada dissabte en els quarts del mundial 3x3 a Amsterdam amb un tir exterior en la pròrroga (18-19) contra Hongria –plata, després de cedir en al final amb Xina–, torna a competir el cap de setmana. De fet, l’equip que va competir en el mundial jugarà el pre-europeu a Constança (Alemanya), amb dotze per la única plaça en joc per al campionat d’Europa a Debrecen.

Núria Martínez, Sandra Ygueravide (Nadejda), Vega Gimeno (MannFilter) i Aitana Cuevas (Estudiantes) formen l’equip, la seleccionadora del qual és Anna Junyer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)