ACB

El retorn a Europa serà duríssim

ACB. Harangody renova per una Penya que ja sap quins són els seus possibles rivals en competició europea amb el campió italià o històrics com per exemple Partizan, Unics, Darussafaka o Llemotges

Luke Harangody es queda. Es va fer ahir oficial i ja és el quart pivot de la Penya juntament amb Morgan, Birgander i Omic. Carles Duran vol un cinquè pivot per tancar el joc interior. Harangody (31 anys) és una peça clau després d’un any on ha brillat amb 9,1 punts, 5,3 rebots i 11 de valoració. Tenia altres ofertes però ha preferit quedar-se a Badalona.

Rivals de l’Eurocopa

Ahir es van donar a conèixer els possibles rivals que tocaran a la Penya i al MoraBanc en la segona competició continental. La sorpresa és que el Gran Canària no va rebre invitació. Hi haurà quatre grups de sis equips i passen fase els quatre primers. Hi haurà el campió italià, Reyer Venècia; el campió de la Champions League, la Virtus Bolonya, que abandona la competició FIBA; el Partizan; el Rytas; el Buducnost; el Galatasaray; Unics; Kuban; el Darussafaka, o el Llemotges de Julbe, entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)