FEB

Georgina Bahí i Helena Oma, juntes en el 3x3

Bàsquet. La gironina del Cadí la Seu i la vallesana de l’Spar Citylift comparteixen equip en la nova lliga creada per la FEB

Múrcia, aquest divendres i dissabte, serà el marc de la primera cita de les Herbalife 3x3 Series, la lliga professional que ha creat la FEB i que es completa a Gijón (12 i 13 juliol), Tarragona (19 i 20) i que té la seva final a Barcelona els dies 26 i 27 del mes que ve.

La capitana del Cadí la Seu, Georgina Bahí, i l’alera de l’Spar Citylift, que tot just arriba de disputar el 3x3 dels Jocs Europeus a Minsk, Helena Oma, formen un equip que en aquesta primera cita completaran Eliana Soriano (Lima Horta) i Marta Canella (Aros).

La competició és oberta, en format Open, i amb 32 equips per a les categories masculina i femenina, els premis de les quals seran els mateixos. L’objectiu de la competició és fomentar una modalitat del bàsquet que ja té mundial i europeu FIBA –Núria Martínez va jugar el campionat del món a Amsterdam aquest cap de setmana passat i, el vinent, disputa el torneig de classificació per al segon– i que en la següent cita olímpica, a Tòquio, formarà part del programa de competicions.

Bahí, que va ser una de les últimes descartades per Lucas Mondelo per a l’Europeu que també comença aquesta setmana a Sèrbia i Letònia, Oma i la medallista olímpica a Rio Laura Quevedo, que jugarà el curs que ve a l’Araski, són les jugadores amb més nivell d’aquesta primera cita. Cadascuna sumarà punts vàlids per al rànquing internacional.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)